Beneficiari COLLAGE

Implicarea potentialilor utilizatori in proiect va asigura o mai buna orientare a activitatii catre acestia si asasdar creste sansa ca cerintele acestora sa fie indeplinite.

Reteaua de potentiali utilizatori poate cuprinde persoane implicate in conservarea si gestionarea patrimoniului cultural, companii ce lucreaza cu echipament utilizat in conservare precum si alte entitati ce ofera servicii de protejare a patrimoniului cultural sau care doresc sa devina membre ale retelei in conformitate cu dorintele si interesele acestora.

Asadar, orice entitate de la nivel mondial( grupuri de cercetare / institutii, muzee, biblioteci, arhive, laboratoare specializate, etc.) in calitate de potential utilizator poate deveni parte a retelei COLLAGE.

Ca membra a retelei COLLAGE, o institutie trebuie sa furnizeze un feedback legat de activitatile din proiect si sa contribuie la desfasurarea acestora. Totodata entitatea va beneficia de facilitatile oferite de proiect precum seminariile de pregatire, echipamentul specializat, etc.

Logo-ul, o scurta descriere a entitatii participante si un link catre website-ul acesteia vor fi publicate pe site-ul COLLAGE. In mod echivalent site-ul entitatii va fi si el modificat.

Entitatea si partenerii proiectului COLLAGE vor incheia un acord prin intermediul unei scrisori de intentie. Nu este perceputa nici o taxa de admitere. Participantii trebuie sa-si suporte singuri cheltuielile de participare la activitatile proiectului COLLAGE.

Daca sunteti interesat sa deveniti membru al retelei COLLAGE, va rugam sa trimiteti un mail la coordonatorul proiecutlui. Calitatea de membru poate fi obtinuta si de entitati din afara UE.